ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαντιμπανγκά: "Νίκη στην Λεωφόρο" (VIDEO)

Να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι ο στόχος του Αστέρα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά στην WEB TV του arcadia-sports με το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Προσπάθησα να σκοράρω στην φάση του 76'. Το γκολ δεν έγινε, εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να σκοράρω.

Θεωρώ πως δεν είναι αρκετή η νίκη για την είσοδο μας στα play-off, απλά έχουμε κάνει μια καλή πορεία. Μας μένουν 3-4 παιχνίδια, ώστε να "κλειδώσουμε" την πεντάδα.

Η εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή, το ίδιο και σε προσωπικό επίπεδο. Αισθάνομαι πολύ καλά, όσον αφορά το σώμα μου αισθάνομαι δυνατός. Δεν έχω καποιου είδους τραυματισμό, οπότε είμαι έτοιμος.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, μεγάλη ομάδα. Εμείς πρέπει να πάμε στην Λεωφόρο για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Πρέπει να παίξουμε εκεί, σκεπτόμενοι εμάς και όχι εκείνους. "

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων