ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ο Παναρκαδικός πάτησε αγκάθια και δεν πόνεσε" (VIDEO)

Το προπονητικό δίδυμο του Παναρκαδικού, Κώστας Καλογιαννίδης και Γιώργος Τζήλος μιλούν στην WEB TV του arcadia-sports μετά τη νίκη της ομάδας και στο Λουτράκι. Τα αγκάθια που δεν πόνεσαν, η σωτηρία και το η ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσαν: 

 

 

Κώστας Καλογιαννίδης:

"Ειναι η συνέχεια μιας αγωνιστικής ανάκαμψης που έχουμε. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με ανταγωνιστικό σύνολο και το επιστέγασμα είναι οι συνεχόμενες νίκες και η συγκομιδή βαθμών. Αυτό είναι το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο. Ο δρόμος μας δεν ήταν γεμάτος ροδοπέταλα, είχε αρκετά αγκάθια, αλλά εμείς καταφέραμε τα πατήσουμε και να μην πονέσουμε. Προχωρήσαμε δυνατά, σταθερά και αυτή τη στιγμή έχουμε μια ομάδα την οποία αρκετοί ανταγωνιστές μας ζηλεύουν και από την οποία εντυπωσιάζονται. Στο λουτράκι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά, αλλά παροσυιάσαμε το ίδιο πλάνο, πιστέψαμε σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Ανατρέψαμε το σκορ, διαχιερίστηκαμε τον ρυθμό και το σκορ και κάναμε ένα τρίτο ακόμη πιο ωραίο γκολ. Ενα τεράστιο μπράβο στα παιδιά για την υπομονή τους, για την επιμονή τους, ένα τεράστιο μπράβο σε όλη την ομάδα για αυτό που έχει καταφέρει. Πέρυσι σώθηκε στο παρά ένα, φέτος έχει σωθεί πολύ νωρίτερα από όσο υπολόγιζε και ο πιο αισιόδοξος. Ο Κωστάκης ήταν εμπύρετος, έμεινε στην Τρίπολη, αλλά ήταν μαζί μας ψυχή και σώμα"

 

Γιώργος Τζήλος:

"Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν πιστέψαμε ποτέ ότι θα χάσουμε. Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, έχουν μάθει να ανταπεξέρχονται στα δύσκολα. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Είναι ομάδα συνόλου, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Υπήρχε ένα μούδιασμα στο γκολ, αλλά η ομάδα έχει μάθει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Ηταν πλασματική η εικόνα να είμαστε πίσω στο σκορ, ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε. Δεν φοβηθήκαμε σε καμία στιγμή. Μαθηματικά δεν έχουμε σωθεί, αλλά είναι πλέον απίθανο να μπούμε σε περιπέτειες. Είναι μια ομάδα που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, πολλοί την έχαν καταδικασμένη στην αρχή, αλλά οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος έχει πατήσει στην κατηγορία. ".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων