ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζησόπουλος: "Πολύ σημαντική νίκη"

Στην σημασία της νίκης του Αστέρα με τον Ατρόμητο, στάθηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος μιλώντας στην μικτή ζώνη και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο κεντρικός αμυντικός των Αρκάδων, θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε μια γεμάτη από φίλαθλο κόσμο Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε πλέον ένα βαθμολογικό αβαντάζ, αλλά έχουμε ακόμα πολλά και δύσκολα παιχνίδια, ξεκινώντας από το επόμενο Σάββατο με τον ΠΑΟΚ. Θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στο σερί μετά το ματς με τον ΟΦΗ και στην εμφάνιση και στο αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι είναι ένα κομβικό ματς. Θέλαμε να το πάρουμε με οποιονδήποτε τρόπο Τα καταφέραμε και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα όταν παίζεις σε έδρες όπως η Τούμπα, ξέροντας ότι θα έχει πολύ κόσμο, δεν μπορεί να είναι άδειες οι κερκίδες. Όλα τα γήπεδα θα θέλαμε να είναι γεμάτα. Είναι χαρά το ποδόσφαιρο, προσφέρει χαρά σε τόσο κόσμο που περνάει και πολύ δύσκολες μέρες. Αυτό το πράγμα είναι μία απόφαση. Ελπίζω να αλλάξει η απόφαση και να έχουμε κόσμο. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδαπ πάνω σε αυτό το παιχνίδι και από εκεί και πέρα, θα πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο και στο τέλος ας ελπίσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων