ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Θεοδωρόπουλος: "Στόχος μας τα play off"

Την είσοδο στην διαδικασία των play-off χαρακτήρισε ως στόχο του Aστέρα,  με το τέλος της νιηφόρας αναμέτρησης της αρκαδικής ομάδας με τον Ατρόμητο, ο τερματοφύλακας της ομάδας της Τρίπολης Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
"Σίγουρα είναι μια νίκη που μας δίνει ένα αβαντάζ 7 πόντων από τον Ατρόμητο. Πάντως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο για να μπούμε στα play-off που είναι ο στόχος μας για την χρονιά. Ελπίζω να έχει τελειώσει το σερί των κακών εμφανίσεων του Αστέρα, η ομάδα έδειξε και με τον ΟΦΗ και σήμερα (σ.σ. χθες) ότι είναι πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Όλα τα παιδιά παλεύουμε στην προπόνηση, νομίζω ότι όποιος και να παίξει είναι το ίδιο. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν διακρίσεις. Σίγουρα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχουμε δείξει σε κάθε έδρα με κάθε αντίπαλο να πάρουμε αποτέλεσμα και νομίζω ότι αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να αγωνίζεσαι σε γήπεδο χωρίς κόσμο, για κάποιες ομάδες οι οποίες δεν έχουν φταίξει σε κάτι. Εμείς οι ποδοσφαιριστές οφείλουμε να παίξουμε με ή χωρίς  κόσμο και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα play-off και να διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και πρέπει σκέφτεται το ευρωπαϊκό εισιτήριο για του χρόνου και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας το Champions League, διότι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παλέψουμε όλες τις ομάδες και αυτό θα κάνουμε".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων