ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ρόλε - Μουνάφο: "Χρειαζόμασταν ένα ξέσπασμα" (VIDEO)

Στην επιστροφή του Αστέρα στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις στάθηκαν οι Μάρτιν Ρόλε και Εμμανουέλ Μουνάφο, μιλώντας στην WEB TV του a-s, με το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης για τον Αστέρα επί του ΟΦΗ με 6-1, στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Ρόλε: "Η ομάδα σήμερα έπαιξε πάρα πολύ καλά και είχε πολλή σοβαρότητα. Πολλοί παίκτες ήταν σε καλή ημέρα και ήρθε το αποτέλεσμα.
Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση στα στημένα, ενώ είμαι καλός και ατομικά.
Πολλοί παίκτες είχαν πολλή σοβαρότητα. Είχαμε μια καλή εβδομάδα, ενώ ξέραμε ότι ο ΟΦΗ έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις. Ξέραμε ότι έπρεπε να ήμασταν πάρα πολύ καλοί για να κερδίσουμε σήμερα. Τα πράγματα όπως πολλές φορές δεν πάνε καλά, σήμερα πήγαν όλα καλά. Βάλαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος ήρθε ένα καλό αποτέλεσμα. Μακάρι να βγάλουμε τον Μπαράλες πρώτο σκόρερ."

 

Μουνάφο: "Χρειαζόμασταν το ξέσπασμα, πάντα μετά από μια νίκη, έτσι όπως ήρθε η νίκη ήταν καλά. Όταν χάσουμε, δεν είμαστε πάρα πολύ κακοί, όταν κερδίζουμε δεν είμαστε πάρα πολύ καλοί. Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Να ολοκληρώσουμε την εβδομάδα με καλή προπόνηση και στο τέλος ξέρουμε ότι το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ δύσκολο τώρα και αν επαναλάβουμε την σημερινή εμφάνιση και στα επόμενα παιχνίδια, νομίζω ότι θα πάμε καλά".  


VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων