ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χατζής: "Ανατριχιάζω με τις λέξεις Ελλάδα και Εθνική" (VIDEO)

O Nίκος Χατζής τιμήθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Εθνικών Εθνικών Ομάδων Ελλάδος Νομού Αρκαδίας "Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ" και του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας "ΑΓΩ-ΑΝΑΚΤΗΣΗ".

 

 

Ο παίκτης του Αρκαδικού δήλωσε στο περιθώριο της εκδήλωσης:  "Ήρθα πρόσφατα εδώ αλλά έχω μεγαλώσει σε αυτή την περιοχή. Οι εκδηλώσεις αυτές είναι ομορφιά και χαρά για κάθε αθλητή όταν τον καλούν για να τον τιμήσουν. Νιώθω πολύ όμορφα και είναι μια προσωπική ικανοποίηση για αυτά που έχω καταφέρει στο χώρο του μπάσκετ.

 

Όταν ακούμε Ελλάδα ή Εθνική ομάδα, όλοι θέλουμε να συμμετέχουμε και να δώσουμε κάτι, είτε είμαστε στο χώρο του αθλητισμού είτε εκτός. Μας ανατριχιάζουν αυτές οι λέξεις και είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχεις στην Εθνική".

 

 

 

Σε ερώτηση για το παιχνίδι του Αρκαδικού με το Λαύριο, σχολίασε: "Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είμαστε εδώ γι' αυτά τα ματς και πιστεύω ότι θα κάνουμε το καθήκον μας".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων