ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Βεργέτης: "Αμφίδρομη η σχέση ΑΣΤΕΡΑ και Τρίπολης'' (VIDEO)

Ο προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, μίλησε για τη σχέση Αστέρα και Τρίπολης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων Εθνικών Εθνικών Ομάδων Ελλάδος Νομού Αρκαδίας "Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ" και του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αρκαδίας "ΑΓΩ-ΑΝΑΚΤΗΣΗ".

 O Έλληνας τεχνικός βραβεύτηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την προσφορά του στον Αστέρα και στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε αναλυτικά:

 

"Είναι δυνατόν να είμαστε από την Τρίπολη, να είναι ο "Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ" στην εκδήλωση και να αρνηθείς να έρθεις; Γενικότερα, οι ρίζες είναι κάτι πολύ σημαντικό και το παρελθόν πρέπει να μας συνδέει με το παρόν και με το μέλλον. Εκτός αυτού, η "ΑΓΩ-ΑΝΑΚΤΗΣΗ" και ο "Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ" έχουν ανθρώπους του αθλητισμού με υγιές αθλητικό πνεύμα παρόμοιο με αυτό που εμείς θέλουνε να διαμορφώσουμε. Ήταν υποχρέωση και τιμή για μένα να παραβρεθώ.

 

Ο Αστέρας κάνει άνοιγμα στην πόλη τόσο με οικονομικά οφέλη, όσο και στην επισκεψιμότητα της πόλης καθώς έρχονται άνθρωποι από άλλα μέρη να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Εκτός αυτού, να ξέρετε ότι ο Αστέρας προσπαθεί να αγκαλιάσει την πόλη. Οι παίκτες ψωνίζουν από τα μαγαζιά της πόλης, αγαπάνε την πόλη, αφήνουν λεφτά στην πόλη. Οι συνεργάτες μου που είναι από άλλα μέρη, το ίδιο. Εμείς στηρίζουμε την πόλη. Είναι αμφίδρομη η σχέση, ο Αστέρας δίνει πολλά στην πόλη αλλά και η Τρίπολη στηρίζει τον Αστέρα.

 

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα πρέπει να συνεχίσει συγκεντρωμένη και να παλεύει σε κάθε παιχνίδι. Δεν παρακλίνουμε από τον δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή. Δεν ήρθαν καλά τα πράγματα στο 2015, μας έχει στεναχωρήσει ο Ιανουάριος αλλά προσπαθούμε να συνέλθουμε για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων