ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

WEB TV a-s: "Πρέπει να σηκωθούμε"

Στην διαπίστωση ότι ο Αστέρας πρέπει να δώσει τέλος στο σερί των κακών εμφανίσεων και των άσχημων αποτελεσμάτων, στάθηκε ο Τάσος Τσοκάνης μιλώντας στην WEB TV του a-s, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Πρέπει να σηκωθούμε. Η ομάδα έχει συνέχεια, δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά δεν ήμασταν καλοί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μετά δεχθήκαμε το γκολ και δεν αντιδράσαμε καθόλου.
Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι σοβαροί και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Αλλά σήμερα δυστυχώς φύγαμε από ένα στόχο πολύ γρήγορα. Και εμείς και ο κόσμος δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Να κοιτάξουμε την συνέχεια γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
Είναι ένας τελικός για εμάς το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή. Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς και ελπίζω ότι θα τους πάρουμε. "

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων