ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζησόπουλος: "Το ξέρουμε, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε" (VIDEO)

Είναι εκ των αρχηγών του Αστέρα και φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τα Γιάννινα. Ο Γιώργος Ζησόπουλος ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν είχε πάθος, δεν είχε συγκέντρωση, ωστόσο έστρεψε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ζησόπουλου:

"Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα. Στο προηγούμενο κερδίσαμε, αυτή τη φορά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν είχαμε πάθος, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε τίποτα. Μόνο μετά το 2-2 προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Τώρα τελείωσε το ματς, θα δούμε τα λάθη μας και βλέπουμε. Δεν τελειώνει ένα ματς στο 25', απλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν φτάνει η ομάδα και ατομική ποιότητα αν δεν βγάζουμε την ένταση στο ματς.

Όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια προχωράς. Βλέπεις λάθη, διορθώνεις λάθη. Ξεπερνάμε και τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα. Πάμε την Κυριακή για να πάρουμε τη νίκη, γιατί είμαστε ψηλά και θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων