ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μουνάφο: "Να δείξουμε χαρακτήρα" (VIDEO)

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Χουάν Μουνάφο, μετά την ισοπαλία του Αστέρα Τρίπολης με την Καλλονή. Ο Αργεντινός τόνισε πως η ομάδα της Αρκαδίας δεν έπαιξε καλά και πως είναι επιτακτική ανάγκη να εμφανιστεί όπως πρέπει κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Κάναμε τριάντα καλά λεπτά και βάλαμε δύο γκολ. Από εκεί και πέρα χάσαμε την κατοχή, δεν μπορούσαμε να κάνουμε πάσες, μας πρέσαραν τα Γιάννινα. Θέλαμε να βγούμε ψηλά και δεν μπορούσαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μαρκάρουμε ψηλά, αλλά όταν μας έκανε το 2-2 ο ΠΑΣ, προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορούσαμε, δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε πάρα πολλά από αυτό το παιχνίδι. Οταν τα πράγματα δεν είναι καλά, δείχνουμε χαρακτήρα. Πρέπει να πάμε στη Λιβαδειά και να κάνουμε αυτό που πρέπει".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων