ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Η κοινή συνέντευξη Βεργέτη, Καστρίτη (PHOTOS, VIDEO)

Δοκιμάστηκαν στις εκτελέσεις πέναλτι, κοντραρίστηκαν σε… μονό στο μπάσκετ, μίλησαν για την πορεία τους, την φιλία τους και την ζωή τους. Αρκάδες, προπονητές, φιλόδοξοι και έτοιμοι για νέες επιτυχίες, σε δηλώσεις ο ένας στην έδρα του άλλου, αποκαλύπτονται στο arcadia-sports.gr! 

Αστέρας και Αρκαδικός πρωταγωνιστούν σε Super League και Α2 μπάσκετ των ανδρών, αντίστοιχα. Εκτός από την εξαιρετική παρουσία που πραγματοποιούν ένα ακόμα ιδιαίτερο... γνώρισμά τους είναι πως οι προπονητές τους είναι από την Τρίπολη, μεγάλωσαν σε αυτή και φυσικά αποκαλύπτονται αποκλειστικά στο arcadia-sports.gr.

Στάικος Βεργέτης και Γιάννης Καστρίτης παλιοί, καλοί οικογενειακοί φίλοι, άφησαν για λίγο τα άγχη των αγώνων, ''έπαιξαν" ο ένας στην έδρα του άλλου, απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα, θυμήθηκαν τα παλιά και... έγιναν για λίγο δημοσιογράφοι.

Η "παραδοχή" του Καστρίτη για το πως ξεκίνησε το μπάσκετ και το στυλ αλά... Χατζή (έναν μήνα μεγαλύτερος από τον προπονητή του Αστέρα) του Βεργέτη έκλεψαν, χωρίς αμφιβολία, την παράσταση!

Με... καλή επαφή του άλλου αθλήματος από αυτό που ασχολούνται και με εξαιρετική διάθεση να απαντήσουν σε όλα οι Βεργέτης και Καστρίτης δίνουν μια αληθινή και.. εορταστική συνέντευξη στην WEB TV του a-s.

Απολαύστε τα πλάνα του Δημήτρη Μαλλίρη και τις εξαιρετικές φωτογραφίες του Φίλιππου Σαλαπάτα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων