ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Χάρηκα περισσότερο το γκολ του Μάσα"

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Γιάννης Γιαννιώτας, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης και μιλώντας στην WEB TV του a-s, δήλωσε πως πανηγύρισε περισσότερο το γκολ του Μάσα, καθώς του Αργεντινού ήταν αυτό που κλείδωνε τη νίκη!

Ο δηλώσεις του:

Για το γκολ που σημείωσε: "Το γκολ δεν μετράει, μετράει η νίκη και τίποτα άλλο. Κλείσαμε την χρονιά με νίκη και ελπίζουμε το 2015 να φέρει ανάλογες επιτυχίες όπως το 2014. Περισσότερο χάρηκα το γκολ του Μάσα που κλειδώσαμε τη νίκη. Τα γκολ τα βάζει η ομάδα. Δεν μετρούν μόνο οι σκόρερ. Ο Σανκαρέ έκοβε, ο Γκοϊάν το ίδιο, ο Κουρμπέλης ήταν πολύ καλός, η νίκη είναι συνολική. Αυτό μετράει".

Οσο για το τι ελπίζει τη νέα χρονιά, είπε: "Κανείς δεν μας απαγορεύει να ονειρευόμαστε. Μιλάμε στο γήπεδο και δεν χρειάζονται μεγάλες κουβέντες. Το σωματείο είναι υγιέστατο, το ρόστερ πληρέστατο, δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο και δεν βλέπω τον λόγο για να μην είναι καλύτερο το 2015. Εύχομαι υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων