ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσοκάνης: "Μόνο να κερδίζει ο Αστέρας"

Ο Τάσος Τσοκάνης μίλησε στην WEB TV του a-s και αφού απάντησε στο δίλημμα γκολ ή ασίστ, αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος ζητώντας δύο νίκες για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το 2014!

Δείτε τις δηλώσεις του δημιουργού του δεύτερου τέρματος.

 

         

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Βέροια. Θέλαμε πολύ τη νίκη, θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς και το δείξαμε από την αρχή. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στον αγώνα. Μπορούσαμε να' χαμε βάλει περισσότερα γκολ αλλά κρατάμε τη νίκη και την εμφάνιση.
 Είναι πολύ σημαντικό το τρίποντο. Πάντα όλα τα παιχνίδια θέλουμε να τα κερδίζουμε, θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται φέτος. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και μέχρις στιγμής τα βγάζουμε πέρα.
 Σίγουρα είναι δύο νίκες. Θέλουμε να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στον Πανθρακικό αλλά θα πάμε εκεί για τη νίκη όπως και στο παιχνίδι με την Ξάνθη.  Πρέπει να διαχειριστούμε όμως και την κούραση που έχουν κάποια παιδιά από τα συνεχόμενα παιχνίδια και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων