ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπακασέτας: "Πιο ψηλά και από το Europa..."

Ο Τάσος Μπακασέτας σηκώνει ακόμη πιο ψηλά το βλέμμα. Βάζει στο μυαλό του και το Champions` League. Και το κάνει διότι η ίδια η ομάδα, με τη φετινή της ευρωπαϊκή πορεία, τον κάνει να νιώθει τόσο δυνατός. 

Ο επιθετικός του Αστέρα μίλησε στην WEB TV του arcadia-sports μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν και έκανε τον απολογισμό για όλη αυτή τη διαδρομή της ομάδας στο Europa League τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

 

Για την ευκαιρία στο ξεκίνημα: "Ηταν περίεργη φάση. Θα ήταν από τα πιο γρήγορα γκολ στη φετινή διοργάνωση. Ολα γίνονται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Ισως αν είχα λίγο καλύτερη εκτέλεση, να είχε μπει η μπάλα στα δίχτυα. Αλλά αν είναι να μπει η μπάλα, θα μπει". 

 

Για την πορεία στον όμιλο: "Δώσαμε το τελευταίο παιχνίδι στη Σερβία. Για μας ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι που έφτασε στο τέλος του. Πιτεύω άδικα για εμάς, γιατί δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια που αγωνιστήκαμε. Ακόμα και στην ήττα με 5-1 από την Τότεναμ. Ηταν ένα πλασματικό σκορ. Είμαστε όλοι λυπημένοι που έφτασε στο τέλος του, αλλά παίρνουμε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια και βάζουμε στόχο την επόμενη χρονιά να είμαστε πάλι στους ομίλους του Europa League, αλλά και ακόμα ψηλότερα. Πιστεύαμε εξαρχής στην πρόκριση. Η ομάδα ήταν πολύ καλή στα προκριματικά, παρά το γεγονός ότι παίζαμε με πολύ καλές ομάδες. Αν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θα ήταν καλύτερα την πρόκριση". 

 

Τις στιγμές που ξεχωρίζει: "Είναι πολλές. Είναι το γκολ που πέτυχα με την Ροβανιέμι, αλλά πιστεύω περισσότερο είναι η νοοτροπία που δείξαμε στον αγώνα με την Μάιντς. Ηταν ξεχωριστό παιχνίδι. Ηταν το καθοριστικό σημείο, όταν το 1-1 έγινε 3-1. Πιστέψαμε ακόμη περισσότερο στους εαυτούς μας και ήμασταν σίγουροι ότι θα περάσουμε στους ομίλους. Ηταν πολύ μεγάλο το κίνητρο, δώσαμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Φύγαμε από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι". 

 

Για το μέλλον: "Εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές. Και δεν το λέω με υπεροψία, απλώς πιστεύουμε πάρα πολύ στους εαυτούς μας και στην ομάδα. Εχει το πιο ποιοτικό ρόστερ από όλα τα χρόνια. Παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και στις τρεις διοργανώσεις. Φέτος, λοιπόν, θα προσπαθήσουμε και για κάτι παραπάνω από το Europa League. Αν κάτι το πιστεύεις πολύ μέσα σου, θα το πετύχεις. Αν το πιστέψουμε πάρα πολύ ότι μπορούμε να φτάσουμε στο Champions` League, μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Είναι πολύ δύσκολο, δεν το συζητάμε, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων