ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

WEB TV a-s: "Ο Αστέρας ήταν καλύτερος από εμάς"

Απόλυτη παραδοχή της αγωνιστικής ανωτερότητας του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Μπεσίκτας, από τον Ντεμπά Μπα. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός μίλησε στην WEB TV του a-s και αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του, αλλά και στο καλό παιχνίδι των παικτών του Στάικου Βεργέτη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πρέπει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, γιατί ο δεύτερος έχει μεγαλύτερη δυσκολία. Είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Είναι ένας μακρύς δρόμος και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να πάρουμε την πρώτη θέση. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση απ' ότι τη δεύτερη.

Ο Αστέρας έπαιξε πολύ καλά και ίσως να άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. Ήταν καλύτεροι από εμάς. Δεν ξέρω πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι φίλος μου αλλά δεν μου έχει πει πολλά. Οπως είδαμε υπάρχουν ομάδες και παίκτες με ταλέντο".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων