ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΠΑΙΔΙΚΟ: Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ (VIDEO)

Το πρωί του Σαββάτου (22/11) ο Παναρκαδικός υποδέχθηκε την ΑΕΚ Τρίπολης στο γήπεδο Φιλικών για το παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣ Αρκαδίας. Η ομάδα του Γιώργου Καζαντζίδη πήρε εύκολα την νίκη, επικρατώντας με το ευρύ 9-0.

Οι μικροί της ΑΕΚ ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και ωραίες συνεργασίες. Όντας κυρίαρχοι στο χώρο του κέντρου, δεν δυσκολεύτηκαν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό.

 

Αναλυτικότερα, το σκορ άνοιξε στο 11' ο Πάρχας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Στα επόμενα λεπτά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Θαλασσινού. Στο 20' ήταν η σειρά του Ζαχαριά να σκοράρει με σουτ στην κίνηση, ύστερα από κερδισμένο κόρνερ για την ομάδα της ΑΕΚ.  Ελέγχοντας πλέον το παιχνίδι, οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν απτόητοι, με τον Πάρχα να πετυχαίνει στο 27' το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Επόμενος στην λίστα των σκόρερ ήταν ο Πρασόπουλος όταν στο 37' με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-4 μετά από στημένη φάση και εκτέλεση κόρνερ.

 

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47' ήταν η σειρά του Δημήτρη Κατσίκερου να πανηγυρίσει το γκολ ενώ τρία λεπτά αργότερα (50') ο Πάρχας τριπλασίασε τα τέρματα του, πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στη συνέχεια ένα γκολ πέτυχε ο Κατσίκερος Μ στο 62', με τον δείκτη του σκορ να μετρά επτά γκολ για τους φιλοξενούμενους. Τέλος, ο Γκαργκάσουλας, με δύο προσωπικά γκολ, ένα στο 73' και ένα στο 77', διαμόρφωσε το 0-9 που ήταν και το σκορ αγώνα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

AΕΚ Τρίπολης (Καζαντζίδης): Θαλασσινός, Κατσίκερος Ι, Γκριτζέπης, Λυμπερόπουλος, Φιλόπουλος, Πάρχας, Ζαχαριάς, Πρασόπουλος, Κατσίκερος Μ, Παπαγεωργίου, , Γκαργκάσουλας

Πάγκος: Τασιόπουλος Ν, Τασιόπουλος Α, Χριστόπουλος – Γκιντώνης

 

Παναρκαδικός (Κουλούρης): Αποστολόπουλος, Τσιακόπουλος, Αρεστης, Μανδρώνης, Ντίκα, Ντεβερος, Κουτρουμπής, Αργυρόπουλος, Τρυφωνόπουλος, Παντελές Β, Παντελές Δ,

Πάγκος:  Πατρινέλης, Καραπάνος, Ζαφειρόπουλος,  Ανδριανόπουλος, Δούρος

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων