ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

WEB TV a-s: "Καλοδεχούμενο δώρο η πρόκριση"

Αυτή η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί να τίποτα. Έχουμε όλα τα φόντα να φτάσουμε ψηλά! Δηλώνει ο Τάσος Τσοκάνης.

Μια πρώτη εικόνα για τον αγώνα: "Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλοί και η Τότεναμ είχε επιβάλλει τον ρυθμό της. Στο δεύτερο όμως οι ρόλοι αντιστράφηκαν και εμείς ανεβάσαμε ρυθμούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε ακόμα και να είχαμε κερδίσει. Τι να κάνουμε όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Τι είπε ο Βεργέτης στους παίκτες και άλλαξε τόσο η εικόνα του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο: "Το σημαντικό είναι ότι το πίστευε ο προπονητής, το πιστέψαμε κι εμείς κι αυτό βγήκε στο γήπεδο".

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα φέτος: "Ο Αστέρας έχει πολλά νέα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν και σίγουρα έχει μέλλον. Θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε και στην επόμενη φάση, είναι σίγουρα ένα καλοδεχούμενο δώρο".

Για τον αγώνα με την Μπεσίκτας: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ καλή ομάδα. Όμως αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Τι πρέπει να προσέξουν για μην “σπαταλήσουν” ένα πρώτο ημίχρονο όπως  έκαναν με την Τότεναμ: "Είναι νωρίς να μιλάμε για την Μπεσίκτας. Πιστεύω όμως πως θα είμαστε καλύτεροι τότε. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ατρόμητο".

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: "Πρώτη φορά βλέπουμε τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων