ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

WEB TV a-s: "Είμαστε υπερήφανοι"

Συγχαρητήρια έδωσε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, στον Μουνάφο αλλά και σε όλη την αποστολή του Αστέρα για την την πολύ καλή αγωνιστική του εικόνα.

Τι είπαν με τον Ποκετίνο: "Μιλήσαμε και με τον κύριο Ποκετίνο και μας έδωσε συγχαρητήρια. Μας είπε ότι παίξαμε πολύ καλά τόσο στο Λονδίνο όσο και εδώ στην Τρίπολη. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος με μία πολύ καλή ομάδα. Τον ρωτήσαμε αν μπορεί να μας βοηθήσει και να κερδίσει στον τελευταίο αγώνα και μας είπε ότι συνεχίζει με το σκεπτικό να τα κερδίσει όλα τα παιχνίδια".

Για το ότι ο Αστέρας δυσκόλεψε την Τότεναμ: "Μας έδωσε συγχαρητήρια και αισθανόμαστε υπερήφανοι, μιας και είμαστε μια καινούργια ομάδα στο Europe League. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά με τέτοιες ομάδες δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα λάθος. Η Τότεναμ ξέρει να κυκλοφορεί πολύ καλά την μπάλα. Εμείς ήμασταν λίγο άτυχοι γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα γκολ νωρίτερα".

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και το ενδεχόμενο πρόκρισης:"Ο κόσμος σήμερα ήταν φανταστικός και μας βοήθησε πολύ. Με την εικόνα της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο και με αυτόν τον κόσμο μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά. Πιστεύουμε ότι στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και έτσι θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης".

Για το αν μπορούν τώρα να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα και την δύσκολη αποστολή με τον Ατρόμητο: "Μπορεί στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος να κάναμε κάποια λάθη αλλά τώρα κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ σκληρή ομάδα με δυνατή έδρα και θα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα".

Σχετικά με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στο παιχνίδι με την Τότεναμ:"Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και αν είχαμε βάλει ένα γκολ νωρίτερα το παιχνίδι θα ήταν πιο ενδιαφέρον. Σκοράραμε προς το τέλος και μετά είχαμε μόνο τέσσερα λεπτά να ισοφαρίσουμε. Δεν πειράζει, κοιτάζουμε την συνέχεια".  

Αναφορικά με το αν όντως φώναξε στον Τσοκάνη να βάλει το γκολ σε μία από τις φάσεις: "Ναι, φώναξα στον Τσοκάνη όταν βρέθηκε τετ-α-τετ. Κάθε φάση θέλεις να γίνει γκολ. Όπως κι εγώ προσπάθησα να βάλω γκολ αλλά η μπάλα χτύπησε το δοκάρι".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων