ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Λίγες ομάδες θα πάλευαν την ανατροπή"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μίλησε στην WEB TV του a-s για τον αγώνα με την Τότεναμ, την προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα, το μάθημα των δύο ματς και την Εθνική!

Τα κυριότερα των δηλώσεών του:

"Η Τότεναμ είναι μεγάλο κλαμπ και το έδειξε και στα δύο παιχνίδια. Παλέψαμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι που λίγες ομάδες θα πίστευαν. Βάλαμε ένα γκολ, δεν καταφέραμε να πετύχουμε δεύτερο. Η δουλειά και οι προπονήσεις συνεχίζονται. Εστω και η ήττα από την Τότεναμ είναι ένα μάθημα που θα το χρησιμοποιήσουμε. Θα δείτε και στα επόμενα ματς πως θα παλέψουμε. Δεν θα αφήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται". 

Για την επίσκεψη του Γιώργου Καραγκούνη λίγες μέρες πριν: "Δεν προκαλεί έκπληξη. Ο Αστέρας πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές του να απασχολούν και την Εθνική. Όταν γίνει κάποια στιγμή, όποιο και να είναι το παιδί που θα κληθεί θα δώσει ώθηση και στους υπόλοιπους και μεγαλύτερο κίνητρο". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων