ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΜΠΡΑΪΑΝ ΛΟΥΙ: "Ζω το όνειρό μου"

Ο "βιονικός" Μπράιαν Λούι μίλησε στην WEB TV του a-s λίγες ώρες πριν από την σπουδαία αναμέτρηση του Αστέρα με την Τότεναμ. Ο Αργεντινός μπακ αναφέρθηκε στην εξαιρετική σεζόν που διανύει, στην σχέση του με τον Μάσα, στο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και στο γκολ που...έρχεται!

Βασικός, αναντικατάστατος, μοντέρνος φουλ μπακ, ίσως ο καλύτερος του πρωταθλήματος. Ο Μπράιν Λούι ζει το όνειρό του στον Αστέρα και μιλά για την πορεία των Αρκάδων τόσο στην Super League, όσο και το Europa League και τις εμφανίσεις του.

Πως καταφέρνεις να είσαι βασικός σε κάθε παιχνίδι;

"Θεωρώ πως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Καταρχάς προετοιμάζω πάρα πολύ καλά την φυσική μου κατάσταση, τρέφομαι σωστά κατά την διάρκεια της εβδομάδας και φυσικά γυμνάζομαι. Αυτά λοιπόν θεωρώ πως συντελούν στο να είμαι σε καλή φόρμα τα σαββατοκύριακα και να ανταπεξέρχομαι στις απαιτήσεις της ομάδας".

Την Πέμπτη ο Αστέρας υποδέχεται την Τότεναμ, η οποία είναι σίγουρα η πιο ιστορική ομάδα που έρχεται στην Αρκαδία. Είναι και για εσένα μία πρόκληση ο συγκεκριμένος αγώνας;

"Ασφαλώς. Θεωρώ πως είναι ένα ιστορικό παιχνίδι τόσο για την Αρκαδία όσο και για εμάς τους παίκτες. Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό παιχνίδι στην καριέρα μας. Και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει με έναν τέτοιο αντίπαλο. Ωστόσο η δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει από το να διεκδικήσουμε κι άλλους βαθμούς".

Το γεγονός ότι η Τότεναμ είναι μια τόσο καλή ομάδα, σας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να διακριθείτε;

"Ο δικός μας στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, ώστε να παίξουμε σε όσο γίνεται περισσότερα παιχνίδια. Φυσικά δεν αμφισβητείται η ποιότητα της Τότεναμ. Είναι μια σπουδαία ομάδα, εντούτοις το δικό μας κίνητρο είναι να φέρνουμε καλά αποτελέσματα για να διακριθεί η ομάδα μας".

Αν και είσαι αμυντικός, έχεις βρεθεί πολλές φορές κοντά στο γκολ. Τώρα κόντρα στην Τότεναμ ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για να σκοράρεις.

"Μακάρι να συμβεί αυτό, εξάλλου και ποιος δεν θα το ήθελε. Όλος ο κόσμος επιθυμεί ένα τέτοιο γκολ και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να έχω κάνει την κατάλληλη προετοιμασία όπως όλη η ομάδα. Εύχομαι να βρεθεί η ευκαιρία και να καταφέρω να την εκμεταλλευτώ ώστε να πετύχω το γκολ. Θα δείξει αύριο".

Η δεξιά πλευρά του Αστέρα είναι πολύ δυνατή. Βοηθάει σε αυτό και η καλή σχέση που έχεις με τον Μάσα; Μιας και είστε ξαδέρφια γνωρίζετε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Σωστά;

"Η αλήθεια είναι ότι κατά την διάρκεια των παιχνιδιών έχουμε πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία με τον Πάμπλο Μάσα. Παίζαμε από παιδιά μπάλα μαζί και είναι λογικό να μπορούμε να καταλαβαίνουμε ευκολότερα ο ένας τον άλλο μέσα στο γήπεδο".

Είστε δύο παιδιά, δύο ξαδέρφια τα οποία παίζατε μπάλα από μικρά μαζί στις γειτονιές. Σήμερα είστε συμπαίκτες στον Αστέρα και παίζετε στο Europa League. Είναι αυτό ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα;

"Σίγουρα είναι ένα όνειρο το οποίο έχει εκπληρωθεί. Όταν ήμασταν στην Αργεντινή παίζαμε σε διαφορετικές ομάδες και πάντα θεωρούσαμε ότι έχουμε έναν ανοικτό λογαριασμό. Τώρα λοιπόν εδώ στον Αστέρα μπορούμε να τον κλείσουμε, παίζοντας μαζί σε παιχνίδι για τοEuropa league".

Απολαύστε τον!

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων