ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ασφάλεια και μοναξιά (VIDEO & PHOTOS)

Απομόνωση. Ησυχαστήριο. Ασφάλεια. Ισως και μοναξιά... Η Αρκαδία φιλοξενεί τον πιο "υψηλό καλεσμένο" που είχε ποτέ σε αθλητικό επίπεδο. Την Τότεναμ. Η οποία, ακόμη και στον τρόπο που διαχειρίζεται τη διαμονή της στα μέρη του Αστέρα, αποδεικνύει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. 

Η αποστολή της αγγλικής ομάδας διαμένει στη Βυτίνα, απομακρυσμένη από τον πολύ κόσμο, αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας. Το arcadia-sports επισκέφτηκε το ξενοδοχείο "ART MAINALON" στην προσπάθεια να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον σπουδαίο αντίπαλο του Αστέρα. Η αποστολή μας αποδείχθηκε πολύ δύσκολη... 

 

Στην πραγματικότητα είναι αδύνατον για κάποιον αυτές τις ώρες να έρθει σε επαφή με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές του αγγλικού συλλόγου. Το ξενοδοχείο, εδώ και αρκετό καιρό, είναι "κλεισμένο" μόνο για τις ανάγκες της αποστολής της Τότεναμ. 

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν επιτρέπεται στους επισκέπτες ούτε να πιουν καφέ στο ξενοδοχείο αυτές τις ώρες και μέχρι η αποστολή της ομάδας να αναχωρήσει για το γήπεδο και από εκεί - μετά τον αγώνα με τον Αστέρα - για το Λονδίνο. 

 

Προκειμένου για την ασφάλεια της αποστολής, οι άνθρωποι της Τότεναμ είχαν ταξιδέψει στην Ελλάδα αρκετό καιρό πριν για να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους στην Ελλάδα. Μέχρι και την κάτοψη του ξενοδοχείου είχαν ζητήσει! 

 

Το arcadia-sports φωτογράφησε το ξενοδοχείο που φιλοξενεί την Τότεναμ, το χώρο υποδοχής που την καλωσορίζει στην Ελλάδα, το λεωφορείο της ομάδας, ακόμη και την... έξτρα δόση τσάι. Πιθανόν για τις ανάγκες των Αγγλων. Επίσης, συνομιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη του "ART MAINALON", Γιώργο Μπακογιαννάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στη "συγκατοίκηση" που με αυτή τη σπουδαία ομάδα. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων