ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η πόλη λάμπει από... Αστέρα! (VIDEO)

Είτε από το γήπεδο, είτε από το σπίτι και τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα από τον Αρκαδία 93.8, η Τρίπολη δηλώνει "παρούσα" και θεωρεί πως σε μία περίοδο δύσκολη και μουντή, έρχεται η λάμψη του "Αστέρας μας" να μας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις!

Σε ρυθμούς Europa League … κινείται η Τρίπολη, με τον αγώνα Αστέρας-Τότεναμ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα πηγαδάκια της πόλης!

 

Πολλοί είναι αυτοί, που εξασφάλισαν μια θέση στο κατάμεστο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", λίγο πριν εξαντληθούν τα εισιτήρια της, μέχρι σήμερα, σημαντικότερης αναμέτρησης της ομάδας της Τρίπολης.

 

Η ιστορική Τότεναμ, όπως υποστηρίζουν οι Τριπολιτσιώτες, θα κάνει δύσκολο το έργο του Αστέρα, που όμως με οργανωμένη προσπάθεια, η ομάδα μας, θα καταφέρει να πετύχει  ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που ναι μεν είναι δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο.

 

Στον πυρετό της προετοιμασίας η ομάδα… σε αναβρασμό και η πόλη με τους πολίτες να θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική την έλευση ομάδων τέτοιου βεληνεκούς  στην αρκαδική πρωτεύουσα,  για την ανάπτυξη της περιοχής .

 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις των πολιτών!

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων