ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σανκαρέ: "Να η ευκαιρία μας"

Ο Καλίφα Σανκαρέ μίλησε στην WEB TV του a-s και δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία που προσφέρει ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Τότεναμ.

Είναι ένα ματς-πρόκληση, ένα παιχνίδι καταξίωσης, αναγνώρισης και καριέρας. Ο αμυντικός του Αστέρα, που αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στο πλάι του Γιώργου Ζησόπουλου, παραδέχτηκε πως πρόκειται για την ισχυρότερη ομάδα που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα, ενώ ταυτόχρονα θέλησε να την χρίσει και φαβορί του ομίλου.

Ο Πάπα, γνωστός για την μαχητικότητά του και το πάθος του ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, φάνηκε σίγουρος για την προσπάθεια και των συμπαικτών του, ενώ δεν φοβήθηκε να μιλήσει για το φανταστικό διπλό μέσα στον Λονδίνο!

Οι δηλώσεις του στην WEB TV του a-s:

"Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Τότεναμ είναι μία πολύ σπουδαία ομάδα. Ωστόσο αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η ευκαιρία μας να παίξουμε στην φάση των ομίλων του Europa League με έναν τέτοιο αντίπαλο, οπότε θα προσπαθήσουμε να την αρπάξουμε.

Φυσικά θεωρώ την Τότεναμ τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Θεωρώ ότι είναι το φαβορί σε αυτή την φάση των ομίλων. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα, κάποιους τραυματισμούς. Θα προσπαθήσουμε ομαδικά να καταφέρουμε κάτι πολύ καλό.
Θεωρώ ιδανικό αποτέλεσμα ένα φανταστικό διπλό μέσα στο Λονδίνο ή ακόμα και την ισοπαλία, ωστόσο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το ποδόσφαιρο είναι έντεκα εναντίον έντεκα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων