ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πέταξαν δολάρια στον Ντοναρούμα (VIDEO)

Στην Κρακοβία διεξάγεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-21 και την Κυριακή (18/06) η Ιταλία αντιμετώπισε την Δανία.

 ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Εκεί τα πράγματα για τον αδερφό του Αντόνιο Ντοναρούμα, Τζιαλουίντζι δεν πήγαν όπως τα φανταζόταν. Ο λόγος; Οι οπαδοί της Μίλαν ταξίδεψαν στην Πολωνία για να… τα βάλουν με τον νεαρό πορτιέρε των "ροσονέρι". 

 

Εξαιτίας της άρνησης του 18χρονου για νέο συμβόλαιο με την Μίλαν, οι "τιφόζι" πίκαραν με πολύ άσχημο τρόπο τον Τζιαλουίντζι, πετώντας ψεύτικα χαρτονομίσματα στην εστία του.

 

Δεν έμειναν όμως εκεί καθώς στην εξέδρα όπου βρισκόντουσαν, ύψωσαν πανό με το λογοπαίγνιο "Dollaruma". Ο Τζιαλουίντζι χρειάστηκε να κάνεις και επεμβάσεις με φόντο το συγκεκριμένο θεάμα…

 

Ο νεαρός τερματοφύλακας, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το περιστατικό αλλά και για το πώς αισθάνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με αυτή την επίθεση που δέχεται. Αντί να είναι θυμωμένος γι' όλα αυτά, βγήκε από τα αποδυτήρια με ένα τεράστιο χαμόγελο, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πάντα χαμογελάω".

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων