ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η υποβιβασμένη Σάντερλαντ τους... πήρε όλα τα λεφτά

Άλλη μία ποδοσφαιρική σεζόν έφτασε στο τέλος της και όπως αναμενόταν τα έσοδα των ομάδων της Premier League ήταν εξωφρενικά.

 

 

Την ίδια ώρα που τα έσοδα των ελληνικών ομάδων είναι… ελάχιστα, τα χρήματα τα οποία έλαβαν οι 20 σύλλογοι από το Νησί είναι… αστρονομικά. 

 

Η Τσέλσι η οποία αναδείχθηκε φετινή πρωταθλήτρια εισέπραξε πάνω από 150 εκατομμύρια λίρες ενώ η δεύτερη Τότεναμ έβαλε στα ταμεία της πέντε εκατομμύρια λιγότερα.

 

Από την άλλη μπορεί η Σάντερλαντ να αποχαιρέτησε την Premier League, αλλά το ποσό που έβγαλε κόντεψε κοντά στις 100εκ. λίρες! Και δεν είναι μόνο αυτό. Αφού θα λάβει το γνωστό... μαξιλαράκι την επόμενη σεζόν, του ύψους 54.000.000€.

Βοσνία Ελλάδα

Την ίδια ώρα που οι φιναλίστ του φετινού Champions League, έλαβαν σχεδόν το ίδιο ποσό. Συγκεκριμένα, η… χαμένη του τελικού, Γιουβέντους εισέπραξε 109 εκ. ευρώ από τη διοργάνωση ενώ η θριαμβεύτρια, Ρεάλ πήρε μόλις 81 εκ. ευρώ!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων