ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΣΟΚ: Δολοφονική επίθεση σε διαιτητή στο Περιστέρι

Δολοφονική επίθεση από περίπου 30 άτομα δέχθηκε ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Πειραιά, Κώστας Καρυοφύλλης στο μαγαζί του, στο Περιστέρι.

 

 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (25/05), άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα καφέ που διατηρεί ο Πειραιώτης διαιτητής και χτύπησαν με λοστούς τόσο τον Κώστα Καρυοφύλλη, όσο και τους υπαλλήλους του.

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Οι δράστες οι οποίοι φορούσαν κράνη δεν έμειναν μόνο εκεί καθώς προκάλεσαν και υλικές ζημιές στο μαγαζί του. Ο νεαρός ρέφερι μετέβη στο νοσοκομείο, μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες, ενώ εντός ημέρας αναμένεται και η επίσημη κατάθεση του στις τοπικές Αρχές.

 

Ο Καρυοφύλλης είχε υποβιβαστεί στην Γ' Εθνική αλλά τον Ιανουάριο μετά τα επιτυχημένα τεστ που κατάφερε να περάσει επανήλθε στην Football League.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων