ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

To έλυσαν με γροθιές (VIDEO)

Από αγώνα μπάσκετ σε αγώνα πάλης εξελίχθηκε το χθεσινό παιχνίδι του NBA μεταξύ Μπούλς και Ράπτορς με πρωταγωνιστές τους Σέρτζι Ιμπάκα και Ρόμπιν Λόπεζ. Δείτε το βίντεο.  

 

Την δεκαετία του 80' στο ΝΒΑ οι μπουνιές έπεφταν "βροχή". Την δεκαετία του 90' επίσης. Την δεκαετία του 00' έπεφτε καμία... "ψιλή" ανάμεσα στους παίκτες που και που, με μερικές εξαιρέσεις όταν το πράγμα... ξέφευγε. Από τότε ωστόσο που μπήκε το 2010 - και άλλαξαν οι κανονισμοί το ΝΒΑ - δεν βλέπουμε συχνά να "πέφτει" ξύλο. Πάντα βέβαια υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Αυτή η εξαίρεση λοιπόν ήταν αυτό που έγινε στον αγώνα των Raptors με τους Bulls, στη νίκη των πρώτων με 122-120 στην παράταση.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Δράστες" της πιο τρελής σκηνής που έχουμε δει στα παρκέ του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια ήταν ο Serge Ibaka των Raptors και ο Robin Lopez των Bulls, οι οποίοι λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα έκαναν... αυτό:

 

 

 

 

πηγή: Sport24.gr

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων