ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Όταν ο Μάκης Ψωμιάδης την έπεσε σε... λάθος δημοσιογράφο!

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Πολυχρονίδης περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο το... ξύλο που έφαγε από τον Μάκη Ψωμιάδη μετά από αγώνα της ΑΕΚ (video)

O δημοσιογράφος Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και διηγήθηκε μία ανέκδοτη ιστορία με τον Μάκη Ψωμιάδη. Όπως ανέφερε:

"Το πιο ωραίο ξύλο που έχω φάει, μπορώ να το πω τώρα επειδή ο άνθρωπος συγχωρέθηκε, το έχω φάει από τον Μάκη Ψωμιάδη, κάπου γύρω στο 2000.

Εγώ δεν έκανα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, απλά είχε τύχει να κάνω μια μετάδοση για το Champions League. Κάποια στιγμή με συναντάει έξω από την συνέντευξη Τύπου, με πιάνει, δεν μπορώ να πω τι είπε γιατί δεν έχουμε και μπιπ live. Με πιάνει, με σηκώνει και με "ραπίζει", να το πω έτσι.

Εγώ τα 'χω κάνει πάνω μου και κυριολεκτικά και ψυχολογικά και δεν έχω καταλάβει το γιατί καθώς δεν σχετίζομαι με το ρεπορτάζ. Μου λέει “θα γράφεις καλά”. Θέλω να του πω ότι δεν έχω γράψει, γιατί δεν γράφω κάπου, αλλά δεν μπορούσα.

Δεν με χτύπησε άσχημα, αλλά ήταν ίσα ίσα για να πεθάνεις από το φόβο. Φεύγοντας, βρήκα τον υπεύθυνο εκεί στην ομάδα και του λέω “γιατί εμένα;” και μου λέει “εσένα γιατί; Όντως…”.

Την άλλη μέρα μου λέει “χίλια συγγνώμη σε μπέρδεψε με άλλον”. Και σε ένα ταξίδι της ΑΕΚ που είχα πάει στο εξωτερικό, με πιάνει ο Ψωμιάδης και μου λέει “αγαπούλα μου, γίνονται και λάθη. Να συχωράμε. Να είσαι καλά, να τα λες καλά, όμορφα και ότι χρειαστείς ο πρόεδρος είναι εδώ. Και του λέω πρόεδρε δεν πειράζει, δύο χαστούκια ήταν, δεν έγινε και τίποτα."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων