ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το "433" θυμήθηκε την μυθική αποβολή του Τζιεουά!

Διάσημος λογαριασμός στο instagram, με 10,5 εκατ. ακόλουθους, παρουσίασε με φοβερή μουσική υπόκρουση την τρομερή αποβολή του Τζιεουά της Γλυφάδας (videos)

 

Ο λογαριασμός "433" στο instagram ανεβάζει βίντεο από αγώνες ποδοσφαίρου που γίνονται viral. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πάνω από 10.000.000 άνθρωποι τον ακολουθούν.

Και το πρωί της Τρίτης (24/5) είδαν εκεί την μυθική αποβολή του Τζιεουά στον αγώνα της Γλυφάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Οκτώβριο του 2013.

Μόλις τρία δευτερόλεπτα αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής μετά την αλλαγή του και το "433" ανέβασε το στιγμιότυπο με φοβερή μουσική υπόκρουση, γράφοντας "αξία ανεκτίμητη" για την αντίδραση του Τζιεουά όταν είδε την κόκκινη.

Δείτε το ποστάρισμα του "433" αλλά και το βίντεο από τον αγώνα:

 

Comes on, kicks off, gets fastest red card ever: 3 seconds. Can't stop laughing. 433 Dab Shirt ➡️ shop.by433.com (link in bio) News & more ➡️ Download @the433app

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης 433 | Football (Soccer) (@433) στις Μάι 24, 2016, 1:26πμ PDT


VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων