ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεταγραφή μέσω Whatsapp!

Οι εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας διευκολύνουν την επικοινωνία, μερικές φορές και το μεταγραφικό σχεδιασμό των ομάδων. Όπως στην περίπτωση της Μπελένενσες και του Αμπέλ Αγκιλάρ.

 

 

Η Μπελενένσες απέκτησε στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τον 31χρονο διεθνή Κολομβιανό μέσο, Αμπέλ Αγκιλάρ, ως δανεικό από την Τουλούζ. Τα χρονικά περιθώρια πίεζαν ασφυκτικά, ώσπου να έλθει ως μάννα εξ' ουρανού η δημοφιλής εφαρμογή Whatsapp.

 

"Οι διαπραγματεύσεις ήταν αρκετά εύκολες. Ο ατζέντης του ήταν στο Λονδίνο και όλες οι διαπραγματεύσεις έγινε μέσω του Whatsapp! Του είπαμε τι μπορούμε να του προσφέρουμε και αποδέχθηκε αμέσως. Αποδείχθηκε κρίσιμη η συνεισφορά του Χούλιο Βελάσκες, προπονητή της Μπελενένσες, ο οποίος έπεισε τον Αμπέλ να έρθει στη Λισαβόνα", εξήγησε ο πρόεδρος της ομάδας από το Μπελέμ, Πέδρο Ρουί Σοάρες.

 

Πηγή: sport24

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων