ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Air-ball του Στεφ Κάρι σε τρίποντο! (VIDEO)

Ο Στεφ Κάρι απέδειξε κόντρα στους Philadelphia 76ers πως είναι.. γήινος! Δείτε τον να κάνει ένα εντυπωσιακό airball από τη γραμμή του τριπόντου.

 

 

Ο Stephen Curry έχει συνηθίσει να "εκτελεί" τους αντιπάλους του ειδικά από μακρινές αποστάσεις, με το ποσοστό ευστοχίας του στα τρίποντα να είναι στο 45%, ωστόσο ακόμα και ένας μάγος της μπάλας θα έχει την κακή του στιγμή.

 

Όπως για παράδειγμα αυτή που του συνέβη στο πρώτο 12λεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησης των πρωταθλητών Warriors με τους 76ers, με τον Αμερικανό πόιντ γκαρντ να κάνει ντρίμπλα πίσω από την πλάτη και κατόπιν να επιχειρεί σου τριών πόντων αλλά τη μπάλα να μη βρίσκει καν τη στεφάνη.

 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μάλιστα τέτοια έκπληξη που το κοινό της Philadelphia άδραξε την ευκαιρία και φώναξε αρκετές φορές "airball" για να τον πικάρει!

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στον ίδιο αγώνα κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο Κάρι ήταν πρωταγωνιστής σε μία ακόμα φάση όπου όμως αυτή τη φορά έκοψε θεαματικά τον JaKarr Sampson.

 

Πηγή: Sport-24

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων