ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απόλυση μέσω...facebook!

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στη Βοσνία, καθώς ο μέχρι πρότινος προπονητής της Ντρίνα Ζβόρνικ, Βλάντιτσα Πέτροβιτς, έμαθε ότι απολύθηκε μέσω Facebook και απάντησε στην ανάρτηση της ομάδας.

 

 

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχουν μπει για τα καλά στη ζωή του απλού κόσμου, αλλά το ίδιο έχει συμβεί και σε άλλα επίπεδα όπως αποδεικνύεται από την απόλυτα αληθινή ιστορία που προέρχεται από τη Βοσνία. 

Η Ντρίνα Ζβόρνικ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόνο δύο νίκες σε 10 ματς και όπως έχει κάθε ομάδα δικαίωμα σε αυτές τις περιπτώσεις, απέλυσε τον προπονητή της. 

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη εξέλιξη τη γνωστοποίησε μέσω Facebook στην επίσημη σελίδα της ομάδας, χωρίς προηγουμένως να έχει ειδοποιήσει τον ίδιο τον τεχνικό, Βλάντιτσα Πέτροβιτς. 

Ο ίδιος ο Πέτροβιτς από την πλευρά του, όταν μπήκε στο δικό του λογαριασμό στο Facebook και είδε την ανακοίνωση, σχολίασε στη σχετική ανάρτηση: «Ευχαριστώ για την ειδοποίηση» και η απάντησή του έχει πάρει πάνω από 300 likes. 

"Ποτέ δεν περίμενα ότι θα γίνω τόσο δημοφιλής με αυτό τον τρόπο. Πραγματικά, με απέλυσαν μέσω Facebook. Με αυτόν τον τρόπο το βρήκα. 

Η Ντρίνα είναι στους φίλους μου στο Facebook και είδα την ανάρτηση. Τους απάντησα "ευχαριστώ που μου το ανακοινώσατε", περισσότερο ως αστείο περιμένοντας να δω τι θα συμβεί, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι το σχόλιό μου θα έπαιρνε τόσα πολλά Likes", τόνισε ο Πέτροβιτς με δηλώσεις του στο goal.com.

Πηγή sportfm

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων