ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Του κομμάτιασε το "μαγικό" εισιτήριο ο σκύλος!

Ένα φίλαθλος της Νόριτς είδε τον σκύλο του να του κομματιάζει τα εισιτήρια για τον τελικό των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ.

 

Όταν προετοιμάζεσαι για ένα μεγάλο παιχνίδι της ομάδας σου τίποτα δεν θέλεις να πάει στραβά. Ειδικά εάν αυτό το ματς είναι πιθανό να σφραγίσει την επιστροφή της αγαπημένης σου ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο ήρωας της συγκεκριμένης ιστορίας ονομάζεται Ματ Γκρίμερ και είναι φανατικός φίλαθλος της Νόριτς. Ο Γκρίμερ είχε αγοράσει τρία εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στην Μίντλεσμπρο που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Γουέμπλεϊ και θα κρίνει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Όταν όμως γύρισε στο σπίτι τον περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη αφού τα εισιτήρια του είχαν γίνει κομματάκια. Δράστης του "εγκλήματος" ήταν ο σκύλος του ο οποίος φρόντισε να τα κομματιάσει παρά το γεγονός ότι το αφεντικό του τα είχε κρύψει καλά. Το ευχάριστο για τον Γκρίμερ ήταν πως η Νόριτς αποφάσισε να του τυπώσει ξανά τα εισιτήρια μόλις έμαθε το περιστατικό.

 

Πηγή: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων