ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Mοντέλο ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια της αλυσίδας ρούχων Mango για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2015 (video).

 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι το νέο πρόσωπο της ανδρικής γραμμής της αλυσίδας ρούχων Mango για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2015.

"Ζω στην Ισπανία αρκετά χρόνια και γνωρίζω καλά τα ρούχα Mango. Όταν μου ζητήθηκε να είμαι το πρόσωπο αυτής της σειράς ρούχων, δέχθηκα με χαρά γιατί αγαπώ την ιδέα πως οι άνθρωποι μπορούν να ντύνονται με ποιοτικά ρούχα σε καλές τιμές", τόνισε ο Ζιντάν που διαδέχθηκε τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

"Είναι υπέροχο που οι άνδρες ντύνονται με στυλ και οικονομικά. Μπορεί να πουν ορισμένοι πως συνδέομαι με εταιρείες πολυτελών ειδών ή φοράω ακριβά ιταλικά κοστούμια, αλλά δεν είναι η αλήθεια, μου αρέσει η ποικιλία".

Ο Ζιντάν έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες. Ο oίκος Dior είχε εξασφαλίσει την υπογραφή του 42χρονου μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998, κάνοντας τον πρεσβευτή του αρώματος "Eau Sauvage".

 

Πηγή:www.sport24.gr

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων