ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Stoiximan.gr: Ταμείο με Super League & ντέρμπι στο Νησί

Πλούσιο το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/08) μέσα από το κουπόνι της Stoiximan.gr

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Τέσσερα παιχνίδια έχουμε κρατήσει για να σας στείλουμε στο ταμείο. Ξεκινώντας με τον αγώνα στο Καραϊσκάκης στις 21:30. Μετά το 4-0 επί της Κρανσοντάρ ο Ολυμπιακός έρχεται με καλή ψυχολογία στο ματς με τον Αστέρα. Εχοντας αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους, οι ερυθρόλευκοι είναι πιο έτοιμοι σε σχέση με τους κιτρινομπλέ. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει μία 11αδα με αρκετές αλλαγές, προκειμένου να έχει μερικά από τα βασικά του όπλα έτοιμα για τη ρεβάνς με τους Ρώσους. Ο Αστέρας από την πλευρά του θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι απόψε. Η ιστορία των αναμετρήσεων δεν είναι υπέρ των Αρκάδων, ωστόσο σχεδόν σε κάθε αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σημειώνεται το G/G.

Προτείνουμε το 2-3 γκολ στην απόδοση 2.02

 

Δεύτερη αναμέτρηση που κρατάμε μέσα από το κουπόνι της Stoiximan.gr είναι αυτή του Αρη με τον ΟΦΗ στις 21:00. Από μία πολύ καλή εμφάνιση με την Μόλντε αλλά παράλληλα από αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έρχεται ο Αρης. Αν και στην κανονική διάρκεια πέτυχε 3 γκολ, στην παράταση η ομάδα της Μόλντε βρήκε τον τρόπο για να σκοράρει και με το ένα τέρμα της, πήρε αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κατάμεστο αναμένεται να είναι το Κλεάνθης Βικελίδης στην πρεμιέρα, δίνοντας έξτρα κίνητρο για να πάμε με την νίκη των γηπεδούχων. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του στα έξι φιλικά προετοιμασίας που έδωσε δεν πήρε καμία νίκη. Είχε θετικές εμφανίσεις σε μερικά ματς, ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να φτάσει σε νικηφόρα αποτελέσματα.

Προτείνουμε το Χ/1 στο 3.70.

 

Στις 19:30 έχουμε το μεγάλο ντέρμπι στο Νησί. Λίβερπουλ εναντίον Αρσεναλ για την 3η αγωνιστική της Premier League. Οι κόκκινοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στους κανονιέρηδες. Τελευταία φορά που η Αρσεναλ επικράτησε της Λίβερπουλ ήταν το 2015 στην έδρα της. Το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ την προηγούμενη αγωνιστική πήρε το πολύτιμο τρίποντο από την έδρα της Σαουθάμπτον με 2-1. Στα 9 από τα 10 παιχνίδια έχει σημειωθεί το G/G. Οι αποψινοί φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους νίκησαν την Μπέρνλεϊ με 2-1. Εχοντας σε καλή φόρμα τους Λακαζέτ και Αμπομεγιάνκ πραγματοποίησαν μία θετική εμφάνιση. Ο κόσμος της Αρσεναλ είχε την ευκαιρία να δει εν δράσει και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, με την πιο ακριβή μεταγραφή, τον Πέπε να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Θα πάμε με το combo 1 & Over 3.5 στο 2.80

 

Τέλος, θα πάμε στην Serie A και στο ντέρμπι της Φιορεντίνα με τη Νάπολι στις 21:45. Ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της έκανε η Φιορεντίνα και σημαντική ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Η πιο... τρανταχτή μεταγραφή ήταν αυτή του Φρανκ Ριμπερί, από την Μπάγερν. Στα 5 από τα 6 τελευταία ματς έχει σημειωθεί το Over 2.5. Πέρυσι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 0-0. Η Νάπολι από την άλλη, ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, τον Λοζάνο. Ο νεαρός εξτρέμ της Αιντχόφεν μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό των Ναπολιτάνων. Κάλυψε όλα τα κενά στο ρόστερ της και τη φετινή σεζόν ελπίζει για κάτι καλύτερο, θέλοντας να κοντράρει στα ίσα την ομάδα του Ρονάλντο Όταν παίζει εντός έδρας, η Φιορεντίνα δεν έχει χάσει από την Νάπολι στους τελευταίους 4 αγώνες.

Κρατάμε το Χ στο 3.40

 

*Σύστημα 3-4

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!