ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Stoiximan.gr: Πολλά γκολ σε Premier League και La Liga

Οι αναλύσεις και τα σημεία μας μέσα από το πλούσιο κουπόνι της Stoiximan.gr

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Ξεκινώντας με τον αγώνα της Σαουθάμπτον με τη Λίβερπουλ στις 17:00, βλέπουμε πως η προϊστορία είναι υπέρ των κόκκινων. Ωστόσο, η ομάδα του Κλοπ έρχεται από τον τελικό του Σούπερ Καπ με αποτέλεσμα η κόπωση να είναι φανερή στο σημερινό παιχνίδι. Η Λίβερπουλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αλισον και Αντριαν, με τον τελευταίο να τραυματίζεται στον τελικό με την Τσέλσι, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών από ένα… τάκλιν οπαδού. Η Σάουθάμπτον από την πλευρά της στα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει σκοράρει πάνω από δύο γκολ. Εμείς θα πάμε με το G/G & Under 3.5 στην απόδοση 3.75.

Στις 19:30 έχουμε το ντέρμπι της Σίτι με την Τότεναμ. Με άνετο τρόπο οι πολίτες ξεπέρασαν το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα της PremierLeague, καθώς επικράτησαν με 5-0. Αν και ζορίστηκαν στα πρώτα λεπτά στη συνέχεια βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σημειώθηκε under 1.5, καθώς η Σίτι πήρε τη νίκη με 1-0. Η Σίτι όταν παίζει εντός έδρας δεν έχει χάσει από τα σπιρούνια στους τελευταίους 4 αγώνες. Η Τότεναμ, έχοντας εκτός αποστολής τον Σον λόγω καρτών αλλά και τον Ντέλε Άλι, το έργο της σήμερα μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο. Προτείνουμε το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.60 ή για τους τολμηρούς να σκοράρει ο Αγκουέρο πάνω από 2 γκολ σε απόδοση 4.15.

Φεύγουμε από την PremierLeagueκαι εστιάζουμε στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Αουγκσμπουργκ στις 16:30. Στα 6 από τα 7 τελευταία ματς της Ντόρτμουντ έχει σημειωθεί G/Gμε αντίπαλο την Αουγκσμπουργκ. Μάλιστα η προιστορία δεν είναι υπέρ των γηπεδούχων καθώς μόνο μία φορά πανηγύρισαν τη νίκη εντός έδρας στα τρία τελευταία παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι φέτος θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη και να φτάσουν ψηλά στη βαθμολογία τη φετινή σεζόν. Επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.88.

Κλείνουμε με τον αγώνα της Θέλτα με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 18:00. Πρώτη αγωνιστική στη LaLigaμε τις δύο ομάδες να κυνηγάνε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μία χρονιά που θα θέλει γρήγορα να ξεχάσει η Θέλτα, φτάνοντας κοντά στον υποβιβασμό πέρυσι. Φέτος το ρόστερ ενισχύθηκε θέλοντας να πετύχουν κάτι καλύτερο, τερματίζοντας ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη στην Ρεάλ η… συνταγή δεν έχει δέσει ακόμα. Οι μεταγραφές που απέκτησε το φετινό καλοκαίρι δεν είναι στο βαθμό που θα ήθελε ο Ζιντάν, ενώ όπως όλα δείχνουν Χάμες και Μπέιλ θα παραμείνουν στο ρόστερ παρά τις αντιδράσεις του κόσμου. Επιλέγουμε το Over 2.5 στο 1.50 ενώ άμα θέλει κάποιος να ρισκάρει προτείνουμε το Χ/2 στην απόδοση 4.85.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!