ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Tο Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr είναι εδώ!

Αντίστροφη μέτρηση για την Premier League και το τουρνουά Fantasy του Stoiximan.gr είναι εδώ με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 250.000€*!

 

 

Η Premier League κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 9 Αυγούστου και κάποιοι από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδια τους για τη νέα σεζόν. Εσύ έκανες τα δικά σου;

 

Σίτι; Λίβερπουλ; Ή μήπως Τότεναμ; Για πολλούς το αγγλικό Πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο στον κόσμο και σίγουρα ένα από τα πιο αμφίρροπα. Την περασμένη σεζόν, οι Πολίτες τερμάτισαν πρώτοι στην κούρσα του τίτλου. Θα το επαναλάβουν φέτος; Ή μήπως ήρθε επιτέλους η σειρά των Reds;

 

Κλοπ, Ποκετίνο, Γκουαρντιόλα. Προπονητές παγκόσμιας κλάσης οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν κορυφαία ρόστερ. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ όμως στο Fantasy Premier League τουρνουά του Stoiximan.gr!

 

Πώς; Στη διάθεσή σου έχεις ένα προκαθορισμένο εικονικό budget και μπορείς να επιλέξεις μεταξύ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη. Φτιάχνοντας την ομάδα σου όπως εσύ τη θέλεις, κοντράρεσαι με επίδοξους τεχνικούς από ολόκληρο τον κόσμο και διεκδικείς εγγυημένα χρηματικά έπαθλα αξίας 250.000€*.

 

Το Fantasy Premier League τουρνουά διαρκεί για πολλαπλές αγωνιστικές ενώ μπορείς να φτιάξεις περισσότερες από μία ομάδες! Αν λοιπόν θεωρείς ότι έχεις αυτό που χρειάζεται για να φτάσεις την ομάδα σου στην κορυφή, τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξεις!

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!