ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

STOIXIMAN: Νέο ταμείο από το A-S!

Με το δεξί έχει μπει ο μήνας καθώς οι προβλέψεις του a-s μέσα από το πλούσιο κουπόνι της Stoiximan.gr γι’ ακόμα μία φορά έστειλαν τον κόσμο στο ταμείο!

 

AΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (05/12) οι προβλέψεις μας ήταν για τους αγώνες της PremierLeague. Τέσσερα σημεία για τέσσερις αναμετρήσεις.

Αρχικά προβλέψαμε την ισοπαλία (Χ) στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Αρσεναλ. Σ' ένα τρομερό παιχνίδι οι δύο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα αλλά και παράλληλα πέρασε με επιτυχία το σημείο μας σε απόδοση 3.60!

Το Under 2.5 στην αναμέτρηση της Εβερτον με την Νιούκαστλ ήταν η δεύτερη πρόβλεψη μας μέσα από το κουπόνι της Stoiximan σε απόδοση 1.97. Η αναμέτρηση έληξε 1-1 και πετύχαμε το 2 στα 2.

Τρίτη αναμέτρηση ήταν της Τότεναμ με την Σαουθάμπτον. Τα σπιρούνια ήταν καταιγιστικά και μέχρι το 55’ είχαν καθαρίσει τη νίκη αφού χάρη στα τέρματα των Κέιν, Λούκας και Σον ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (!), διαμορφώντοντας το τελικό 3-1. Το σημείο μας; Goal/Goal και 1 σε απόδοση 2.95.

Η τελευταία μας πρόβλεψη ήταν για τον αγώνα της Φούλαμ με την Λέστερ. Επιλέξαμε να πάμε με το αουτσάιντερ, δηλαδή με τον άσσο των γηπεδούχων σε απόδοση 3.00.

Οι Cottagers αν και προηγήθηκαν στο 42’ τελικά ισοφαρίστηκαν στο 74', με το 1-1 να παραμένει μέχρι και τέλος της αναμέτρησης.

Το A-είχε προτείνει τις συγκεκριμένες τέσσερις αναμετρήσεις σε σύστημα 3-4, οπότε οι προβλέψεις γι’'ακόμα μία φορά πέρασαν με επιτυχία!

Αν κάποιος επέλεγε αυτό το σύστημα ποντάροντας 1 ευρώ τότε η απόδοση απογειωνόταν στα 22 ευρώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Α-S για τις καθημερινές μας προβλέψεις μέσα από το κουπόνι της Stoiximan.gr και δεν θα χάσετε!

Διαβάστε ArcadiaSports.gr για να είστε κερδισμένοι!

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!