ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κυριακή με ντέρμπι… αποφασισμένων

Ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι είναι εδώ και η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερα από 330 στοιχήματα  και ενδιαφέρουσες αγορές για κάρτες, σκόρερ, κόρνερ! 

 

 Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Κρίσιμη στροφή και αλλαγή... ατζέντας

ΑΕΚ και Ολυμπιακός προέρχονται από δύσκολα ματς στην Ευρώπη που και οι δύο γνώρισαν ήττες. Πλέον, η προσοχή στρέφεται εντός των συνόρων, στην κούρσα της διεκδίκησης του Πρωταθλήματος με στόχο όχι μόνο το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και την αλλαγή της ψυχολογίας. 

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, καθώς ήδη από τις πρώτες αγωνιστικές της Superleague, οι δύο ομάδες φαίνεται πως ακολουθούν «παρόμοιους δρόμους» σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τους… αριθμούς. 

Σε 5 παιχνίδια, η Ένωση μετρά 4 νίκες και μία ήττα με 10 γκολ υπέρ και 2 κατά με τα στατιστικά του Ολυμπιακού να είναι σχεδόν... ίδια: 4 νίκες, μία ήττα, 9 φορές έχει βρει δίχτυα και 2 φορές έχει μαζέψει την μπάλα από την εστία του. 

Κάνουν τελικές, βρίσκουν στόχο και… δοκάρια

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός παράγουν φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν 70 τελικές προσπάθειες μέχρι τώρα και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην κορυφή του σχετικού πίνακα με 88. 

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει στείλει 6 φορές την μπάλα στο δοκάρι, ενώ το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς 4 και το Stoiximan.gr προσφέρει σε εξαιρετική απόδοση το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά και το ενδεχόμενο να έχει τελική προσπάθεια στο δοκάρι ο Φορτούνης ή ο Μάνταλος! 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!