ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αρκαδια 93.8 απο τους συντακτες του arcadia938.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Παναρκαδικος

Αρκαδικος

Τοπικα

A1 Basket

Ηχητικα

Ακαδημιες

Η "καυτή" εβδομάδα στην Ευρωλίγκας στο Stoiximan.gr

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη της Ευρωλίγκας και η διπλή αγωνιστική της σπουδαίας μπασκετικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης παίζει στο Stoiximan.gr με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές και υψηλές αποδόσεις. 

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ολυμπιακός

Την Τρίτη, οι Πράσινοι υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα (21.15) και μετά τη μεγάλη εκτός έδρας επικράτηση επί της Ουνικάχα, θέλουν νίκη προκειμένου να διασφαλίσουν αφενός την πρόκριση και αφετέρου για να αυξήσουν τις πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. 

Σε ένα παιχνίδι που οι 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης κατεβαίνουν ως ξεκάθαρο φαβορί, το περιθώριο νίκης αλλά και οι συνολικοί πόντοι του αγώνα προσφέρονται σε εξαιρετικές αποδόσεις από το Stoiximan.gr, μαζί με αμέτρητες ακόμα στοιχηματικές επιλογές.

Στη Μόσχα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός, ταξιδεύει την Τετάρτη στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19.00) σε ένα ντέρμπι κορυφής στο οποίο ψάχνει την υπέρβαση. Από τη μία, θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία του μετά τη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα και από την άλλη το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα πρώτης τάξεως crash test για την μετέπειτα πορεία των Ερυθρόλευκων στη διοργάνωση. 

Με την άμυνα να αποτελεί "κλειδί" για το αποτέλεσμα, το να καταφέρει το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κρατήσει τους Ρώσους κάτω από τους 80 πόντους, δίνεται από το Stoiximan.gr σε ιδιαίτερα ελκυστική απόδοση. 

Την Πέμπτη, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μακάμπι  (21.05) ψάχνοντας για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας διπλό, σε μία αναμέτρηση που βρίσκεται πάντως οριακά σε ρόλο αουτσάιντερ, ενώ το βράδυ της Παρασκευής (21.00), οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την ουραγό της βαθμολογίας Εφές, σε ένα θεωρητικά εύκολο βράδυ, που σίγουρα όμως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων

Μοιρασου την σελιδα μας

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

No upcoming matches!