ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η Αρσεναλ έχει να νικήσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την εποχή του… Φαν Πέρσι

Εμβόλιμη αγωνιστική στο απόψε Νησί, με το λονδρέζικο Τσέλσι – Αρσεναλ να κυριαρχεί.

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χωρίς διπλό μεταξύ τους στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από τον Οκτώβριο του 2011, με 5-3 τότε για τους «gunners» από χατ-τρικ του Φαν Πέρσι και από έναν τον Ανδρέ Σάντος και Γουόλκοτ, οι Λάμπαρντ, Τέρι και Μάτα είχαν βάλει τα γκολ των «μπλε» του Αντρέ Βίλας Μπόας. Εκτοτε, 6-2-0 για την Τσέλσι ως γηπεδούχος, σε όλα.

 

Πάντως αμφότερες δεν είναι σε καλό momentum, η εκ νέου απουσία του τιμωρημένου Ομπαμεγιάνγκ στερεί από επιθετικές λύσεις την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, που έχει αμφίβολους τους Παπασταθόπουλο και Κολάσινατς. Ούτε η Τσέλσι είναι καλά, αναλογιστείτε ότι οκτώ ήττες έκανε πέρυσι σε όλη τη σεζόν και έφτασε φέτος… τόσες μετά την υποταγή από τη Νιούκαστλ με γκολ στο τέλος. Σίγησε ο Εϊμπραχαμ και βγάζει και δυστοκία μπροστά.

 

Δεν είναι συχνό το να σκοράρουν και οι δύο στα μεταξύ τους (μόνο 4/13 τελευταία βγήκαν goal/goal), το 1-1 πάντως, αν το καλοσκεφτείς, «κολλάει» και για… τελικό σκορ μεταξύ τους απόψε, έτσι όπως είναι εσχάτως. Και… πλάκα πλάκα, από τον Μάιο του 2007 έχουν να φέρουν τέτοιο σκορ, σε ματς που σκόραραν δύο μετέπειτα «πράσινοι»: στο 43’ με πέναλτι Ζιλμπέρτο Σίλβα και στο 70’ ο Μίκαελ Εσιέν!

 

Ειρήσθω εν παρόδω, ο Ζιλμπέρτο εσχάτως συνεργάζεται με γνωστό γραφείο μάνατζερ, είχε ακουστεί το όνομά του για βοηθός στην Αρσεναλ, αν έμεινε ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ αλλά φευ. Ο δε Εσιέν πήγε από το καλοκαίρι στην Σαμπαΐλ του Αζερμπαϊτζάν αλλά είναι για να… φεύγει.

 

Εχει κι άλλα ενδιαφέροντα ματς απόψε. Η κακή, άνευρη και χωρίς πλάνο Μπόρνμουθ υποδέχεται την Μπράιτον, η απρόβλεπτη Κρίστας Πάλας τη Σαουθάμπτον και Αστον Βίλα με μια Γουότφορντ που… μεθαύριο, Πέμπτη βράδυ, αγωνίζεται εκτός με την Τρανμίρ σε εξ αναβολής ματς Κυπέλλου. Και, αν περάσει, υποδέχεται την προσεχή Κυριακή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

 

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων