ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαλουδάκης: "Ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο στον όμορφο Τυρό"

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (13/14/07) στην παραλία "Τηγάνι" θα πραγματοποιηθεί ένα τουρνουά Beach Volley!

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Αθλήτριες από το Λεωνίδιο αλλά και από τον Εθνικό Πειραιώς θα προσφέρουν όμορφο θέαμα δίπλα στο κύμα σε όσους βρεθούν στον μαγευτικό Τυρό. 

Για το event, μίλησε το μέλος της της οργανωτικής επιτροπής της διοργάνωσης, Δημήτρης Λαλουδάκης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

"Φτιάξαμε το γήπεδο Beach Voley που υπήρχε στο "Τηγάνι". Το ανακατασκεύασε ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα το εγκαινιάσουμε με εκλεκτούς προσκεκλημένους, την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς! Είναι μια ομάδα νεοσύστατη η οποία στις Νεάνιδες κατέκτησε όλα τα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίστηκε και φέτος θα αγωνιστούν στις γυναίκες στην Α2 Πειραιά με στόχο μια καλή πορεία όπως στις μικρές ηλικίες. Οι σχέσεις με τον υπεύθυνο του τμήματος βόλλει του Εθνικού, τον κ. Σπύρο Κουτούβαλη και είχαμε σχεδιάσει από πέρυσι ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο Beach Voley αν και τα κορίτσια παίζουν περισσότερο σάλα. Άρα σχεδιάζουμε ένα Σαββατοκύριακο που συνδυάζει μπάνια, ξεκούραση και διασκέδαση στον όμορφο Τυρό. Φέτος λειτούργησε και μια ομάδα κοριτσιών στο Λεωνίδιο και μάλιστα τα κορίτσια είναι προσκεκλημένα στο event και για να γνωρίσουν τα κορίτσια και το Beach Voley αλλά και τις αθλήτριες του Εθνικού. Και αυτή η δράση έχει ως στόχο μέσα από τον αθλητικό τουρισμό να κάνουμε πιο γνωστή την περιοχή μας. Θα ήθελα να δεσμευτώ ότι την επόμενη φορά θα είναι καλεσμένα του ΑΣΠΕΤ. Τις τελευταίες μέρες έμαθα για την ομάδα και δεν ήταν δυνατό να φτιάξουμε ένα τουρνουά στο οποίο θα παίξουν αρκετά. Μαζί με κάποια κορίτσι από το Ναύπλιο με τα οποία έχουμε κάποιες επαφές θέλουμε να διοργανώσουμε ένα όμορφο τουρνουά δίπλα στη θάλασσα στο "Τηγάνι". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων