ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κουνάδης στον 93.8: "Το Skiritida Run γιγαντώνεται στα χρόνια της κρίσης"

Ο Θοδωρής Κουνάδης, εκπρόσωπος της Stoiximan.gr, μιλώντας στον Arcadia93.8 αναφέρθηκε στο Skiritida Run, τονίζοντας πως η διοργάνωση γιγαντώνεται στα χρόνια της κρίσης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είναι μια πολύ όμορφη σήμερα για την Τρίπολη, την Αρκαδία και για μένα προσωπικά. Γιατί και ως Αρκάς και ως μέλος του marketing της Stoiximan, είμαι πολύ περήφανος που σε αυτόν τον τόπο διοργανώνεται ένα τέτοιο φεστιβάλ για 4η σερί χρονιά. Πολύς κόσμος που ήδη πηγαίνουν σιγά σιγά προς την αναχώρηση, για να τρέξουν αυτό το πανέμορφο δάσος της Σκιρίτιδας και μετά να μαζευτούμε στον τερματισμό για να διασκεδάσουμε. Να έρθουμε πιο κοντά. Είναι τιμή για την περιοχή μας και για όλη την Πελοπόννησο. Ειμαι πολύ περήφανος που συμμετέχω ως Αρκάς αλλά και ως Stoiximan.gr σε αυτό.

Είναι κάτι που έλειπε από την περιοχή. Ελειπε από την Πελοπόννησο, όχι μόνο από την Αρκαδία. Είναι πολύ σημαντικό που διοργανώνεται και συνεχίζει να γιγαντώνεται στα χρόνια της κρίσης. Αυτές οι διοργανώσεις, αυτό το φεστιβάλ αυτή η μέρα είναι μια νότα αισιοδοξίας. Είναι ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε. Ολοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πολύ όμορφο μέσα σε ημέρες κρίσης. Ειναι πολύ σημαντικό ότι το βλέπουμε για την πολή μας για την Αρκαδίας και με τον Αστέρα ολα αυτά τα χρόνια. Το τι έχει καταφέρει στο ποδόσφαιρο. Ειχαμε μια χρονιά ταυτόχρονο καταφέρει να είμαστε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στην πρώτη κατηγορία. Βλέπω την Αρκαδία να αντιστέκεται όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Νομίζω ότι το Skiritida Run πιστοποιεί αυτό το γεγονός. Είμαστε εδώ για να δώσουμε το στίγμα της επόμενης ημέρας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων