ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Περίπτερο Skiritida R4n: Τελευταία μέρα! (photos)

Το πρωινό του Σαββάτου (22/06) το περίπτερο του Skiritida R4n, ήταν ανοιχτό από νωρίς ώστε να εξυπηρετήσει τους... Δρομείς της τελευταίας στιγμής.

 

  ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα μέχρι το Skiritida Run 4 και το πρωί του Σαββάτου το περίπτερο στην πλατεία Πετρινού είχε πολλή δουλειά.

Οπως μας είπαν οι άνθρωποι που εξυπηρετούσαν τον κόσμο "είναι πολλοί εκείνοι που διάλεξαν την τελευταία μέρα εγγραφών για να δηλώσουν συμμετοχή στο event".

O καιρός ήταν ευνοϊκός και η σαββατιάτικη βόλτα στην Τρίπολη συνοδεύτηκε για όσους ενδιαφέρονται για το κορυφαίο πολιτιστικό-αθλητικό φεστιβάλ της Αρκαδίας με την παραλαβή του εξοπλισμού.

Μικροί και μεγάλοι πήραν την ειδική τους εμφάνιση και ρώτησαν για τις λεπτομέρειες της αυριανής ημέρας τους ανθρώπους της διοργάνωσης στο περίπτερο της πλατείας Πετρινού.

Φυσικά, το περίπτερο θα εξυπηρετεί κόσμο μέχρι τις 8 το απόγευμα του Σαββάτου (22/06)!

Δείτε φωτογραφίες:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων