ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Skiritida R4N: Οι διαδρομές!

Λίγα 24ωρα έμειναν μέχρι το 4ο Skiritida Run να λάβει χώρα και το a-s σας παρουσιάζει τις διαδρομές των 4 αγώνων! 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

O Ημιμαραθώνιος των 21,1 χιλιομέτρων θα είναι η διαδρομή της οποίας οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν πρώτοι. Στις 17:00 ακριβώς από την Κερασιά,  οι δρομείς ηλικίας άνω των 18 θα ξεκινήσουν με σημείο τερματισμού την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα! 

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες και 30 λεπτά ενώ θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στα 5, 8, 11, 13,5, 16 και 18,5 χλμ όπου θα οι δρομείς θα μπορούν να εφοδιαστούν με νερό, energy drink και gel.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ. θα ξεκινίσει στις 17:30 με σημείο εκκίνησης το Πυροφυλάκιο δάσος Σκιρίτιδας και σημείο τερματισμού την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα.

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την διαδρομή σε 2 ώρες ενώ θα υπάρχουν τρεις σταθμοί τροφοδοσίας στα 2,5, 5, και 7,5 χιλιόμετρα όπου θα προσφέρεται νερό και energy drink.

 

Στις 17:30 θα ξεκινήσει και ο  ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5 ΧΛΜ. με σημείο εκκίνησης την είσοδο του χωριού Κολλίνες και σημείο τερματισμού την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα.

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1,5 ώρα ενώ θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας στα 2,5 χλμ.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 ΧΛΜ. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ θα ξεκινήσει επίσης στις 17:30 με σημείο εκκίνησης τους Αγίους Αποστόλους και σημείο τερματισμού τον Άγιο Κωνσταντίνο Κολλινών (μπροστά στα γήπεδα μπάσκετ, τένις, ποδοσφαίρου).

 

Παροχές πακέτου συμμετοχής:

Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).

Έπαθλα – Βραβεύσεις:

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και ειδικά σχεδιασμένο μετάλλιο.
Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης.

Ο χάρτης:

Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων