ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τί έγινε στο περσινό Skiritida R3n (photos)

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα μέχρι το 4ο Skiritida Run το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/06, στο μαγευτικό δάσος της Σκιρίτιδας και το a-s θυμάται τι έγινε στο περσινό κορυφαίο πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός της Αρκαδίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο περσινό Skiritida R3n ήταν ΟΛΟΙ εκεί! Ο Γιάννης Καϋμενάκης έτρεξε στα 5 χιλιόμετρα, ενώ την ίδια απόσταση έτρεξε και ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κενές.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Μπάκος μαζί με τον πρόεδρο των Αρκάδων Γιώργο Μποροβήλο έτρεξαν στον ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων. Οι πρώτοι που πέρασαν την γραμμή τερματισμού στο Skiritida R3n είναι οι Ηλίας Νικολόπουλος από τους άντρες κι η Κατερίνα Μπερδούση από τις γυναίκες.

Στην κατηγορία των 10 Km, πρώτος ήταν ο Καλαπότης Γιώργος του ΑΟ Μεσσηνίας, ενώ από τις γυναίκες εκείνη που έκανε τον καλύτερο χρόνο ήταν η Ράνια Ρεπούλη.

Στον ημιμαραθώνιο των 21 χιλιομέτρων έτρεξαν οι Μπάκος και Μποροβήλος, ενώ ο Καϋμενάκης έδωσε κι αυτός το "παρών" με συμμετοχή στα 5 χιλιόμετρα, όπως κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Γαλανακόπουλος.

Θυμηθείτε τί έγινε στο περσινό Skiritida το οποίο ήταν το 3ο σερί:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων