ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η απάντηση του ArcadiaSports.gr στην ανακοίνωση του Μαντινειακού

Σκοτάδι, έλλειψη ενημέρωσης, σπασμωδικές ενέργειες που φέρνουν το ποδόσφαιρο της Αρκαδίας ακόμα πιο πίσω! Όλα αυτά εμπεριέχονται σε μία ανακοίνωση μερικών γραμμών από πλευράς Μαντινειακού.
 
Την απόφαση για τον αποκλεισμό των φιλάθλων από το να μπουν στο γήπεδο, δεν θα το σχολιάσουμε. Δικαίωμα της διοίκησης του Μαντινειακού. Ως εδώ καλά. Η περίπου καλά...
 
Όσο για το "μάθημα", για το ποιους αγώνες καλύπτει το κορυφαίο αθλητικό σάιτ στην Πελοπόννησο, τους προτρέπουμε να ψάξουν λίγο περισσότερο τις συγκρούσεις του arcadiasports.gr με όσους δημιουργούν επεισόδια, με λανθασμένες αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής και με το Δήμο Τρίπολης ή ακόμα και την Περιφέρεια για καθυστέρηση αθλητικών έργων στην Αρκαδία. Η ημιμάθεια...
 
Τέλος, στο θέμα της απαγόρευσης εισόδου στους δημοσιογράφους, θέλουμε να επισημάνουμε στον "διοικητικό ηγέτη" του Μαντινειακού, ότι αυτά δεν έγιναν ούτε επί Χούντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!! Όχι σε τοπικό παιχνίδι! Και ας αφήσουν τα "ξερά και τα χλωρά" που κατά τη γνώμη της διοίκησης θα πρέπει να... καίγονται μαζί! 
 
Οι δημοσιογράφοι έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν σε οποιοδήποτε γήπεδο της χώρας, επιδεικνύοντας απλώς τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα ή το χαρτί που αποδεικνύει ότι εργάζονται για κάποιο ΜΜΕ. Εξαίρεση αποτελούν τα ματς στα οποία η γηπεδούχος ομάδα μοιράζει διαπιστεύσεις, αφού προηγουμένως έχει ενημερώσει τα ΜΜΕ με ανακοίνωση. 
 
Αναμένουμε τη θέση της ΕΠΣ Αρκαδίας, της οποίας το όνομα επικαλείται ο σύλλογος του Μαντινειακού με ανακρίβειες, πριν η ΕΠΟ ενημερωθεί για το γεγονός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων