ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

O Αρκάς που νίκησε τον Φελπς στο Survivor 2! (photos)

Ο Αρκάς Γιάννης Δρυμωνάκος, πρώην πρωταθλητής του ΚΟΑΤ κι ο άνθρωπος που έχει νικήσει τον Φελπς θα είναι στο Survivor 2!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λάρισα

Η συμμετοχή του Αρκά Γιάννη Δρυμωνάκου στο Survivor 2 έχει ήδη προκαλέσει τα βλέμματα και δη τα γυναικεία.

Ο 33χρονος Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει όντας ένας από τους αθλητές που θα συμμετέχουν στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου επιβίωσης.

Το a-s σάς παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για τον αθλητή μας:

- Άρχισε την κολύμβηση με την προτροπή της μητέρας του.

- Το Δεκέμβριο του 2007 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κατέκτησε δύο μετάλλια σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας.

- Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) ήταν 21ος στα 200μ. πεταλούδα.

- Το 2005 κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. μικτή ατομική ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες της Αλμερίας με επίδοση 4:19.37.

-Στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, στο Μόντρεαλ (Ιούλιος 2005), ο Δρυμωνάκος προκρίθηκε στα 200μ. πεταλούδα με την έκτη καλύτερη επίδοση των ημιτελικών. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατετάγη τρίτος στην 1η ημιτελική σειρά με 1:57.09 (πίσω από τον Ρώσο Νικολάι Σκβόρτσοφ και τον Γερμανό Χέλγκε Μέουβ) και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό.

- Στο Ρίο το 2016, αγωνίστηκε στα 200 μ. Πεταλούδα όπου κατάφερε να βρεθεί στην 5η θέση ξεπερνώντας τον Μάικλ Φελπς.

- Κακώς, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για δύο χρόνια από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), στις 30 Ιουνίου του 2008. Το 2010 επέστρεψε στις πισίνες με τον ίδιο να αθωώνεται πανηγυρικά! 

- Του αρέσει να ασχολείται με το Kite Surf ενώ είναι αυτός που εισήγαγε το croos swim. Δηλαδή ένα είδος ακραίας γυμναστικής μέσα στο νερό. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων