ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διαπόμπευση και φυλακή για να σωθούν ζωές!

Ο Βασίλης Μπακόπουλος παίρνει ξεκάθαρη θέση για το θέμα της σύλληψης 15 ατόμων που κινούσαν τα νήματα στην παρασκευή αναβολικών

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

Ματαιοδοξία, αρρωστημένα πρότυπα που δημιουργεί η κοινωνία μας, έλλειψη μόρφωσης, ανάγκη για επιδόσεις και νίκες, απόδραση από τη μετριότητα. Αυτή είναι η «μαγιά», αυτοί είναι οι λόγοι για την άνθιση των αναβολικών ουσιών και όπως όλοι αντιλαμβάνεστε, φτάνουν και περισσεύουν.

Ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα διακίνησής τους εξαρθρώθηκε εδώ και λίγες ώρες από την ελληνική αστυνομία. Μπράβο, αλλά διάολε κάτι λείπει. Κάτι που θα παραδειγματίσει όσους πουλάνε το θάνατο, αλλά και όσους τον αγοράζουν, όσους αποτελούν τα «βαποράκια» της ιστορίας. Αυτούς που μεσολαβούν μέχρι τα… «μαγικά» χάπια να φτάσουν στα χέρια παιδιών που είτε εθελοτυφλούν, είτε απλά δε γνωρίζουν τις συνέπειες.

Διαπόμπευση κύριοι! Στο φως τα ονόματα όλων. Ποιος πουλάει; Ποιοι είναι πελάτες; Για λογαριασμό τίνος δρουν; Ποια είναι τα οφέλη τους; Μήπως ανάμεσα σε όσους «πρωταγωνιστούν» σε αυτή την ιστορία, βρούμε και ανθρώπους στους οποίους εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας (γυμναστές, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, προπονητές); Δικοί μας άνθρωποι, φίλοι μας ή συγγενείς κινδυνεύουν άμεσα από αυτή τη μάστιγα!

Η φυλακή είναι μονόδρομος για όσους παρανόμως παρασκευάζουν και διακινούν το θάνατο μέσω αναβολικών ουσιών. Όμως ο μοναδικός τρόπος για να προστατευτούμε όλοι, για να προφυλάξουμε όσους μοιάζουν ευάλωτοι σε αυτή την κατάσταση, είναι η δημοσιοποίηση ονομάτων και η περιθωριοποίησή τους. Αλλιώς, το μέγεθος κάθε τέτοιας επιτυχίας της αστυνομίας, θα παραμένει μικρό μπροστά στο σκηνικό του θανάτου που έχει στηθεί και στη χώρα μας εδώ και 10ετίες. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων