ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο κύκλωμα αναβολικών!

Στη σύλληψη 15 ατόμων που παρήγαγαν μεγάλες ποσότητες αναβολικών προχώρησε η Αστυνομία! O κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Η ΕΛ.ΑΣ εξάρθρωσε το μεγαλύτερο κύκλωμα παραγωγής αναβολικών στην Ελλάδα! 

Σύμφωνα με το «Βήμα», ύστερα από πολυήμερες έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας, εντοπίστηκε στα Γλυκά Νερά οίκημα 300 τετραγωνικών όπου και ήταν το... εργαστήριο, αλλά και δύο αποθήκες στην οδό Σπύρου Πάτση και στου Ρέντη.

Μάλιστα, οι Αρχές προχώρησα στη σύλληψη 15 ατόμων, που κατασκεύασε πάνω από 1.000.000 κουτιά. Εχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους, καθώς προωθούσε μεγάλες ποσότητες αναβολικών στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως σε ό,τι αφορά τον χώρο του ποδοσφαίρου, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει καυτηριάσει το θέμα του ντόπινγκ ουκ ολίγες φορές ζητώντας πλήρη διαφάνεια για του φαινομένου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων